De locatie


De workshops worden meestal gehouden in de keuken van de theeschenkerij van zorgboerderij De Buytenhof, in Rhoon, vlakbij Rotterdam. De Buytenhof is, wat ons betreft, een oase midden in de Randstad, een plek waar iedereen zich een beetje op vakantie waant.
Wij kenden de Buytenhof al, hielpen mee met de appel- en perenoogst,kookten voor (grotere) feesten en zo was de stap om daar de keuken te huren snel gezet.

Zo begon het avontuur van The cooking Italians.

De workshops


Tijdens de workshops stellen wij alijd een menu voor aan de deelnemers , bestaand uit één of meerdere antipasti (voorgerechten), één of twee primo/i (eerste hoofdgerecht), een secondo (tweede hoofdgerecht) en een dolce (nagerecht).
De recepten zijn meestal familierecepten. De deelnemers gaan , onder onze leiding, koken, vervolgens gaan wij met zijn allen samen aan tafel.

Wij proberen zo veel mogelijk producten uit de streek te gebruiken, dus zonder onnodig hoge transportkosten en zo veel mogelijk biologische of in elk geval duurzaam geproduceerde producten.

Andere gelegenheden


Naast 'gewone' workshops houden wij bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten en bruiloften (eventueel in samenwerking met de Buytenhof), Ook koken wij desgewenst op locatie.
Neem voor meer informatie en reserveringen gerust contact met ons op en bekijk voor aanvullende informatie onze Facebook-pagina, The Cooking Italians.

Graag verwelkomen we u en uw gezelschap op één van onze kookworkshops!